Our Services

Our Services

What We Do

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text.

Gulvlegging:

Et godt gulv skal vare i mange år. Vi utfører alle typer gulvlegging, flislegging, parkettlegging, laminatgulv etter dine behov. Det er mange faktorer som spiller inn når man skal legge nytt gulv: Fjerne gammelt gulv og materiale på en skikkelig måte, velge riktig underlag og underlagsmateriale for akkurat ditt gulv og videre må gulvplanleggingen utføres slik at det tas hensyn til andre rom i huset.

Våre dyktige gulvleggere er opptatt av å gi deg som kunde gode råd tilpasset hvert enkelt bruksområde og stil og vi hjelper deg gjerne med å finne akkurat den løsningen som passer for deg. Nøye arbeid i alle steg sikrer deg som kunde et resultat du kan glede deg over i mange år.

Malerarbeid

Alt innen utvendig og innvendig malerarbeid for private boliger, borettslag, sameier, eiendomsforvaltere og næringsbygg.
Våre dyktige fagfolk har lang erfaring og høy kompetanse innen malerfaget. Vi har gode referanser og konkurransedyktige priser.
For gårdeiere, borettslag og sameier utfører vi alt fra balkong og fasadeoppussing, maling av garasjeanlegg, fellesareal, trappeoppganger og leiligheter. Vi kan også bidra med jevnlig ettersyn og tilstandsrapporter, for å lage en god vedlikeholdsplan tilpasset budsjetter.
Vi utfører totalentreprise på malerarbeid men tilbyr også mindre entrepriser på gulvlegging, snekker, blikkenslager, mur/puss arbeid, vindusutskifting, flislegging på balkonger m.m.
Sammen med våre gode samarbeidspartnere har vi fagkunnskapen og erfaringen som trengs for større prosjekter.

Renovering/Rehabilitering:

Nye bygninger øker den totale bygningsmassen med kun en prosent hvert år. Det betyr at fleste bygninger vi skal omgi oss med i fremtiden er allerede bygget. Utvikling av eiendommer fremover vil derfor hovedsakelig skje ved rehabilitering og ombygging.

Bygninger forfaller ofte helt før de rehabiliteres. Det er verken økonomisk, miljømessig eller sosialt lønnsomt. Når det ene skal gjøres er det ofte greit å ta med den andre delen, for å få et fullgodt og helhetlig resultat. Fra vår erfaring vi vet at fleste investeringer i rehabilitering har kort tilbakebetalingstid.

DØR OG VINDUSUTSKIFTING:

Vi har lang erfaring og høy kompetanse innen dør- og vindusskifting. Det er mange grunner til å skifte ut vinduene i huset: Trekk, slitasjeskader, råteskader, varmetap m.m. som påføres vinduene over lengre tid. Alle disse skadene er vanlige i gamle vinduer og det er et godt grunnlag for å investere i nye ruter til ditt hjem. Visste du at vinduer som er over 20 år gamle slipper ut cirka 2,5 ganger mer varme? Her er det mye å spare på med tanke på isolasjon og helse.

Ta kontakt med oss for gratis befaring og vi kan hjelpe deg med alt du trenger å vite i forhold til dører, vinduer og detaljene rundt.